Impressum

Copyright
Publicerat material på dessa sidor faller under Schweizisk copyrightlag. Bidrag av tredje parter är själva ansvariga för sitt material. Kopiering, redigering och andra former av nyttjande utanför upphovsrätten kräver skriftlig tillåtelse av siteoperatören eller respektive författare. Nedladdning och kopiering är tillåtet för privat, icke-kommersiell användning.

Disclaimer för innehåll
Informationen på den här sidan är generell och informativ. Innehållet på dessa sidor kontrolleras noggrant. Inget ansvar tas för innehållets korrekthet, fullständighet eller aktualitet. Respektive upphovsman är ansvarig för profilinnehåll, inkl. bilder.

Länk disclaimer
Externa länkar som leder till tredje parter. Leverantörerna är ansvariga för detta innehåll. Externa länkar är märkta som det; mottagna meddelanden om överträdelser innebär att sådana länkar omedelbart kommer tas bort.

Hemsidan knullkontakten.nu tillhandahålls av Paidwings AG som har registrerat kontor på Alte Steinhauserstrasse 1, 6330 Cham, Switzerland. Paidwings AG är registrerad i ett bolagsverk i Kanton Zug med följande företagsregistreringsnummer: CHE-372.592.771. Vårt momsnummer är CHE-372.592.771 MWST. VD är . Om du har några allmänna frågor om betalning, uppsägning eller ett premiummedlemskap, se vår supportsida här: kundsupportsida där vi besvara de vanligaste frågorna.